Momentan atat...

De ce se intinde E-onul
     media: 0.00 din 0 voturi

De vreo luna incoace mi-am facut si eu ca toti bastinasii abonament la penele de curent E-on. Firma serioasa, ofera la discretie lucrari de intretinere la miezul noptii. Nicio seara fara bezna, cata promptitudine!. Si asa imi aduc aminte de copilarie stand la lumanare in fata televizorului asteptand sa vina curentul. (mai nou in fata monitorului stins, la lumina lanternei de mobil).

I-am sunat sa-i felicit. Si-au luat munca in serios. I-au sunat colegii, prietenii, sefii ca deja am raspandit numerele de telefon in toate agendele.

Totusi, de ce se intinde o pana de curent ? Pana azi nu am vazut rostul.

Stau si eu cuminte la comp in fata unor poze cu fete cuminti (inventariam adica) si cand colo, netul varza. Dau sa ma duc la televizor sa adorm si aflu explicatia verzei de la net: cablul varza. Ma trec fiorii: oare ce numar de telefon au astia de la cablu, sa-i felicit si pe ei? La cateva minute, E-Onul! Ciudat, de data aceasta nu dureaza decat 10 secunde cat sa imi faca mie compul varza.

Si atunci... surpriza: isi revine cablul!

ASTA ERA! Cei de la e-ON nervosi ca nu mai pot pierde vremea in fata televizorului (ce-o fi la ora asta asa interesant nu stiu) au zis: hai sa le resetam noi compurile la tipii de la cablu, ca or fi si ei obositi. Si asa s-a intamplat! Cata grija au avut sa-mi aduca netul si cablul inapoi la ora asta!

Nu se cheama ghinion sa n-ai curent, cablu, erdeesh, apa, gaz toate in aceeasi zi. Motivele sunt altele:... erdeesh taie netu la erceesh. Erceesh se enerveaza, taie cablu. E-On taie curentu sa ii linisteasca... si cand isi revin toate, o iau de la capat.PareriComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare