Momentan atat...

Vine aprilie
     media: 0.00 din 0 voturi

Hai ca vine 1 aprilie si din tot brainstormingul deschis cu colegii nu ne-a iesit nimic. Totusi s-a ivit o idee interesant de pus in practica: nu-l pacalesti pe cel mai destept, ca nu ai timp sa-i coci una buna, da macar pe al mai prost. Si aici gasesti politia comunitara .

Ingrediente:
- 1 diplomat plasat langa un gard, eventual in fata sediului unei redactii de ziar (si eventual in spatele gardului sa fie mai suspect). Si asa niste colegi de presa au gasit un cartus in fata redactiei. E la moda.
In 5 minute, ca urmare a unui telefon, politia este in alerta. Se interzice accesul...
... la mai putin de 2 metri fata de "bomba". (ca daca e bomba si stai la mai mult de 2 metri esti protejat de celofanul bannerului)

Se poate adauga ingredientul nr2: un ceas comunist cu arcuri care sa scoata un "tsc-tsc" infundat. Setat poate si pe o sonerie. Eventual si o petarta micuta zburata cu prastia sau aruncata de la etaj. Riscul ingredientelor auxiliare trebuie neaparat completat cu ceva de filmat.

Idee preluata dupa o intamplare de vreo 2 zile in urma. Finalizata inainte de sosirea genistilor cu aparitia proprietarului, un mosneag senil cu palarie si parpalac, in alte cazuri considerat cu aspect mafiot, invitat in duba la o declaratie. Norocu lui, daca soseau genistii mai bine facea uitat diplomatul evitand plata interventiei.PareriComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare