Momentan atat...

Bar de FUMATORI!
     media: 5.00 din 1 vot

8 Martie. Ocazie in care femeile noastre multumindu-ne pentru flori ne ofera ele tot ceea ce pofteste inima unui mascul, "specie rara, prietenii stiu de ce", pofteste dupa o seara de servici. Barul preferat, printre ultimele baruri care respecta asteptarile lui Piticu. Pan la urma e barul meu si al colegilor care venim dupa ora inchiderii sa stresam ospatarii sa astepte cu stocul pana ne unge sufletul dupa o zi de servici.

Ne intampina un anunt la intrare (adica intrand pe o usa de seif ne apare in fata un perete alb pe care scria urmatoarele): " NEFUMATORI->(sageata)... Comanda se face la bar". "...->" sageata se referea, dupa plasamentul anuntului, la un etaj mai jos unde exista buda. Oaaah, uite, in sfarsit primul bar organizat, cu adevarat merit de BAR. Daca noi, fumatorii, dupa noile legislatii suntem obligati sa fumam la buda ca pe vremea liceului, pana la urma s-a inventat primul bar care va obliga nefumatorii sa respire aer curat la buda si sa lase fumatorii sa isi rasufle monoxidul de carbon in tihna. Ce atata restrictii pentru fumatori? Si asa ei platesc la Sanatate ca guvernu se da sarac in alte circumstante. UN ADEVARAT BAR! Piticule, te invit in fum de tigara sa iti vezi raiul implinit! Ia, voi nefumatorilor, comandati la bar o butelie de aer curat!

Imi pare rau ca am uitat camera foto acasa. Am pregatit o groaza de surprize iar in cazu asta doream sa simulez eu o poza dar am renuntat... poate maine ma trezesc eu dimineata si o plimbare prin oras va rezolva problema.PareriComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare